Okei ensinnäkin: Oli tänää (ja eilen) ihan sairaan hyvät bileet!!! En kyl ees tuntenu puoliakaa, itse asiassa melkee ketää, mut eipä se menoa haitannu. Tsiigattii lätkää, popitettii ja dokattii, sellasta perus äijämeininkiä. Ehkäpä tutustuminen oli vaikeaa, koska kaikki olivat vanhempia ja näyttivät pelkäävän itseään nuorempia henkilöitä, mut wateva! Tärkeet oli et oli todella todella todella hauskaa ;)

Toiseksi: Tässä se agstaus kohta tulee: musta on tosi kiva edustaa mun suhdetta - yksin. Totta kai herraa pyydettiin, mutta aikuismaisesti hän ei edes ilmoittanut etteikö tulisi, vaikka isäntä sekä emäntä häntä sinne henkilökohtaisesti pyysivät. Ja kaikki tämä siitä, koska en mennyt hänen ja ystäväni kanssa eilen (tai edellisenä päivänä siis) yhtiin bileisiin. Erittäin kypsää toimintaa tosiaankin. Sitten siellä katselin kaikkien parien vehtaamista ja niin edelleen ja joo todella mukavaa oli sekin. On se mukavaa oikeasti olla bileissä, kun tajuaa olevansa ainoa varattu siellä, ilman seuralaista. Enpä jaksanut asiaan kovinkaa paljon kiinnittää huomiota, mutta silti jotkut muistuttivat siitä ja kyselivät missä herraseni sijaitseen. Aina sama olkien kohautus alkaa jo hieman kerryttää lihaksiin jäykkyyttä, pitääpä kai hierojakin tilata tässä. Ikävä aina toistaa itseään jokaiselle eri henkilölle. Ja ehkäpä naurettavin asia tässä koko jutussa on, että minun muka tarvitsisi pyytää anteeksi sitä että minun tunteitani on loukattu. Joo ei tuu kesää.

Miksi ihmiset lupaavat toisilleen rakkautta ja sitä ettei satuta toisiaan, jos he riitelyllä sen kuitenkin tekevät? Eikö luottamus mene siinä, kun aina ja aina tuo sama lupaus "en satuttaisi sinua koskaan" rikotaan riidalla? Mielestäni ihmiset eivät voi luvata olla satuttamatta toisiaan, koska riidat aina raastavat molempia osapuolia. Ja aina kuulee sen saman vanhan "tämä on sinun syytäsi" lauseen. Pah, riitaan tarvitaan aina se toinenkin osapuoli. Koskaan itse yksin ei voi riitaa aloittaa ja se pitää kaikkien muistaa. Ottaa vain päähän se, että jos asian toiselle kertoo, tämä voi luulla sen olevan joko piilosyytös tai yritys olla säälin kohteena. Veri oikein kiehuu noita kohtia ajatellessa. Tähän aikaan varsinkaan ei ajatus kulje, saati saa unta riitojen takia -.- En vain aina jaksa olla se, joka ottaa yhteyttä ja pyytää anteeksi. Tällä kertaa odotan ja jos soittoa tai yhteydenottoa ei satu tulemaan, pitää ajatella, onko  tämän arvoinen.

Tähän päätän angstauksen tältä erää.