Kauhee itkuvinkupotku tänne -.- Mukavaa tylsistyä kotona eilen kun tietää et muut bilettää... Tänääkää ei huvita yhtää lähtee minnekkää... En jaksa ees venaa et porukkaa saadaa kasaa ja heti viikonloppuna sitte Raumalle.. Vanhukset lähtee baarii ja minä suvun ainoana alaikäisenä jään sitte varmaa yksin kattomaa telkkarii -.- Hirveetä odotaa lokakuuhun mut en kyl sillee ees haluis olla vielä täysikäinen. Nykyää voi vielä vedota omaan alaikäisyyteen ja luiskahtaa joistain tylsistä asioista sen varjolla, totta kai.

Mut tää loma on tähän asti sujunu ihan okei, jos ei lasketa sitä ettei vaa yksinkertasesti jaksa ajatella mitää. Vois vaa pitää viel toisen viikon, ni ei tarvis mennä kattoo sitä samaa tylsää shittii, mitä koulusta irtoo. Ei tässä jaksossakaa oo oikeestaa mitää sellasta ainetta, joka mua sattuis kiinnostamaan (niitäkin on huimat kaksi ainetta). Että näin. Miks ihmeessä lukiossa joutuu opiskelemaan nii paljon sellasta asiaa, joka ei kiinnosta. Muut vetoo yleissivistykseen, minä taas resurssien hukkaamiseen. Miksi ihmeessä me opiskellaa asioita, joita ei myöhemmin enää muisteta. En ees muista mitä kursseja mulla oli ensimmäisen vuosiluokan ensimmäisessä jaksossa. Eiks se jo ala olla hieman hälyttävää. Onkohan psykologiallakin ja oppimismenetelmillä tässä jotain?

Eli taidan sitte vain tylsistyä tänään kotona YKSIN ja istuu koko illan FB:ssä. Ketään ei kyl varmaa ees kiinnosta, mut mihinkä muuallekkaa voi tunteita purkaa?